LUISTER >> LIVE << 
(door brand in het data centrum waar de stream van NED fm vandaan komt, hebben wij een tijdelijk stream geplaats, zodat men kan blijven luisteren naar NED fm) 


(ivm met deze uitzending is The Middle of the Road Show uitzending 1 uur vroeger)

Doe op 11 maart om 2021 je ramen open en laat o.a. Radar Love, van de van oorsprong Haagse band Golden Earring, uit je speakers knallen!
Een eerbetoon aan gitarist George Kooymans, die door de spierziekte ALS niet meer kan spelen.

De zussen Winy en Yvonne van der Geest uit Zoeterwoude zijn de initiatiefnemers van een bijzonder alternatief eerbetoon: ze roepen fans op om op 11 maart om 17.15 uur Radar Love, de grootste hit van de groep, op te zetten. 

Wij bij NED fm geven daar speciaal gehoor aan door 1 uur lang de meest bekende nummers te laten horen van het album Live uit 1977!
Ongeveer om 18:15 u. NED tijd zal Radar Love van dit album te horen zijn op NED.fm.

Dus zet je ramen en deuren open, zet de volume hoog en laat Radar Love op NED fm horen! 

Live is een dubbel live album van Golden Earring (behoort volgens de kenners tot de hoogtepunten uit hun carrière.)

preview

LUISTER >> LIVE << 
(door brand in het data centrum waar de stream van NED fm vandaan komt, hebben wij een tijdelijk stream geplaats, zodat men kan blijven luisteren naar NED fm) 

Kickstart je dag met Bart van der Molen in de Morgen Show!

Iedere MND t/m VRD

08 – 10 am EST / 07 – 09 am CST / 06 – 08 am PST / 05 – 07 am PST
preview

 

LUISTER >> LIVE << 
(door brand in het data centrum waar de stream van NED fm vandaan komt, hebben wij een tijdelijk stream geplaats, zodat men kan blijven luisteren naar NED fm) 

Going Back to the sound of the Nation ...

Ga je mee terug naar de tijd van toen tijdens – DE TOP 40 TOEN -

Iedere zaterdagmiddag op NED fm van;

03 - 06 pm EST / 02 - 05 pm CST / 01 - 04 pm MST /  12 - 03 pm PST

 

 preview

 

DE TOP 40 TOEN - TIPPARADE

preview

 

LUISTER >> LIVE << 03 - 05 pm EST / 02 - 04 pm CST / 01 - 03 pm MST / 12 - 02 am PST
(door brand in het data centrum waar de stream van NED fm vandaan komt, hebben wij een tijdelijk stream geplaats, zodat men kan blijven luisteren naar NED fm) 

Ieder Zondagmiddag PETER van VLOKHOVEN in De Winkelwagen Show 

Waar alle Artiest altijd slagen zonder examen te doen!!

Het programma waar de interviews en de songs je om de oren vliegen en het altijd raak is zonder een schot te lossen! 

DE GEORGANISEERDE CHAOS van ...

preview

LUISTER >> LIVE << 
(door brand in het data centrum waar de stream van NED fm vandaan komt, hebben wij een tijdelijk stream geplaats, zodat men kan blijven luisteren naar NED fm) 

Begin je dag goed met Menno Dekker iedere MND t/m VRD

Dekker Radio is een programma met muziek uit een periode van vijf decennia volgens een strak schema. 

Het format bestaat uit een grote afwisseling van muziek, waarbij presentator Menno Dekker put uit zijn jarenlange radio ervaring.

Dekker Radio / 12 - 02 pm EST / 11 - 01 pm CST / 10 - 12 am MST / 09 - 11 am CST

 preview

© TESLA multi media group LLC USA. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Online Shops! by by Make Money with your free Shop!